Powered by Blogger.

Download Game Ringan Death Rally Full Version

Tuesday, October 29, 2013

Download Game Ringan Death Rally Full Version | 160 MB
Download Game Ringan Death Rally Full Version. Haloo sob! Kali ini ane akan share game bergenre Racing yang bernama Download Game Ringan Death Rally Full Version. Pastinya udah pada tau kan? Bagi yang belum, game ini mirip dengan film dead race, yaitu kita akan balapan mobil sambil adu tembak dengan mobil lain. Dengan berbagai macam senjata dan mobil yang tersedia, menjadikan game ini layak untuk dicoba. Tertarik sob? Silahkan bisa didownload! Download Game Ringan Death Rally Full Version

Requirements
Core 2 Duo 3 GHz, 
2 GB RAM, 
graphic card 512 MB, 
600 MB HDD, 
Windows XP/Vista/7.

Screenshots:




Download Game Ringan Death Rally Full Version
Pass: www.blackboxrepack.com





thanks for visit ^^

Download Game PC How To Survive Full Version

Download Game PC How To Survive Full Version | 621 MB
Download Game PC How To Survive Full Version. Haloo sob! Pagi ini ane akan share game pc bergenre Action Adventure & Open World, namanya Download Game PC How To Survive Full Version. Belum pada tau? Game yang dipublikasikan oleh EKO Software ini berkisah dimana kita akan terdampar di suatu pulau yang terisolasi dari dunia luar. Jadi, intinya kita harus bisa bertahan hidup di pulau tersebut. Mulai dari mencari makanan,minuman, senjata, dan tempat tinggal. Dengan grafis yang lumayan mantab, gameplay seru, membuat game ini cocok untuk dicoba. Tertarik gan? Silahkan bisa didownload! Download Game PC How To Survive Full Version


System Requirements:
  • Windows XP/Vista/7/8
  • Processor Dual Core,  2.8 Ghz or Higher
  • RAM: minimum 1 GB
  • DirectX 9.0c or higher
  • 2.8 Gb Free HD Space
  • 128 bit 128 Mb Ram VGA

Screenshots:





Download Game PC How To Survive Full Version
Pass: cybergomez


Thanks for download ^_^

Download Game PC Naruto Ultimate Ninja Strom 3 Full Burst

Sunday, October 27, 2013

Download Game PC Naruto Ultimate Ninja Strom 3 Full Burst | 6.47 GB
Download Game PC Naruto Ultimate Ninja Strom 3 Full Burst. Hi sob! Pagi ini ane akan share game pc bergenre action adventure fighting yang bernama Download Game PC Naruto Ultimate Ninja Strom 3 Full Burst. Pastinya udah pada tau kan? Ini memang game yang udah admin tunggu-tunggu kehadirannya. Jadi, game ini mempunyai jalan cerita yang sama dengan yang ada di versi animenya. Karakter yang ada pun bisa dibilang sangat lengkap. Jutsu-jutsu keren dan tentunya cukup banyak menjadi nilai plus game ini. Dari segi grafis, game ini cukup bagus dan keren. So, bagi yang udah ga sabar, silahkan bisa didownload! Download Game PC Naruto Ultimate Ninja Strom 3 Full Burst


-System Requirement-

Minimum:
OS: Windows XP, Vista, 7, 8
Processor: 2Ghz Dual Core or AMD equivalent
Memory: 2 GB RAM
Graphics: 512MB video cards Pixel Shader 4.0 (Geforce 8xxx-ATI HD2xxx)
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 8 GB available space
Sound Card: DirectX 9 sound device 

Recommended:
OS: Windows XP, Vista, 7, 8
Processor: 2.3Ghz Quad Core or AMD equivalent
Memory: 8 GB RAM
Graphics: 1024VRam DirectX10 GPU Pixel Shader 4.0
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 8 GB available space
Sound Card: DirectX 9 sound device


Screenshoots:








Download Game PC Naruto Ultimate Ninja Strom 3 Full Burst
pass: cybergomez

Download Game PC Burnout Paradise The Ultimate Box Full Version

Saturday, October 12, 2013

Burnout Paradise The Ultimate Box Full Version | 2.46 GB
Download Game PC Burnout Paradise The Ultimate Box Full Version. Haloo sob! Di minggu yang cerah ini, ane akan sedikit share tentang game bergenre Racing yang sudah sangat terkenal di dunia games, namanya Download Game PC Burnout Paradise The Ultimate Box Full Version. Udah pada tau dong? Jadi, sama dengan game-game balap pada umumnya, inti dari game ini adalah untuk dapat menjadi yang tercepat mencapai garis finish. Tapi, bukan hanya itu sob. Di game ini, agan juga bisa menjadi pemenang dengan cara membuat pembalap lainnya crash atau out dari jalannya balapan. Dengan gameplay yang super seru, grafis yang mantab membuat game ini cocok untuk dimainkan. Tertarik sob? Bisa langsung didownload! Download Game PC Burnout Paradise The Ultimate Box Full Version.

Minimum Requirements
OS: Windows XP/Vista/7/8
Processor: Pentium 4 @ 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista)
Memory: 1 GB (1.5 GB for Vista)
Hard Drive: 4 GB Free
Video Memory: 128 MB (Shader Model 3.0+)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c or 10
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive


Screenshots:





Download Game PC Burnout Paradise The Ultimate Box Full Version
Pass: cybergomez

Download Game Ringan Yu-Gi-Oh! The Final Duel

Tuesday, October 8, 2013

Download Game Ringan Yu-Gi-Oh! The Final Duel | 336 MB
Download Game Ringan Yu-Gi-Oh! The Final Duel. Haloo sob! Pagi ini ane akan share game bergenre Card Game (Strategi) yang bernama Download Game Ringan Yu-Gi-Oh! The Final Duel. Udah pada tau kan? Game ini merupakan game yang cukup terkenal dan masih banyak dicari oleh gamers-gamers di seluruh dunia. Yu-Gi-Oh! The Final Duel ini gameplaynya yaitu Yami Yugi akan berduel melawan Yami Marik. Setiap point yang berkurang, membuat tubuh asli mereka (Yugi Muto dan Marik Ishtar) sedikit demi sedikit akan dihapuskan. Jika kalah, maka tubuh asli dan jiwa mereka akan dikirim ke Shadow Realms. So, gameplay sudah seru, grafis lumayan, apa lagi yang ditunggu sob? Silahkan download gamenya okay! Download Game Ringan Yu-Gi-Oh! The Final Duel

System Requirements:
  • Windows XP/Vista/7/8
  • Processor Pentium 4,  2.5 Ghz or Higher
  • RAM: minimum 512 MB
  • DirectX 9.0 or higher
  • 1.1 Gb Free HD Space
  • 64 bit 128 Mb Ram VGA

Screenshots:



Download Game Ringan Yu-Gi-Oh! The Final Duel
Pass: dloadgame.com




Download Game NBA 2K14 Full Version Free

Monday, October 7, 2013

Download Game NBA 2K14 Full Version Free | 4.83 GB
Download Game NBA 2K14 Full Version Free. Haloo sob! Pagi ini ane akan sedikit share tentang game bergenre sport yang sudah sangat terkenal dan ditunggu-tunggu kehadirannya, namanya Download Game NBA 2K14 Full Version Free. Udah pada tau? Para penggemar olahraga basket pasti udah tau kan. Game yang dipublikasikan oleh 2K Sports ini memang sangat digemari oleh para gamers penggila olahraga basket karena gameplay yang sangat realistis, grafis yang mantab, plus tim-tim yang terdapat pada game ini cukup banyak. So, tertarik sob? Pastinya game ini ngga bakal ngebosenin deh, langsung saja bagi yang udah ga sabar silahkan didownload ya! Download Game NBA 2K14 Full Version Free

Genre: Sports

Publisher: 2K Sports
Developer: Visual Concepts
Platform: PC
Language: EN
Release: NBA 2K14-kactus
Size: 4.83 GB

Minimum Requirements:

OS: Windows
Processor: Pentium 4 2.4 Ghz Single Core processor or equivalent (2.8 Ghz for Vista/Win 7/Win 8)
Memory: 512 MB RAM
Graphics: CPU: Intel Core 2 Duo processor or equivalent DirectX 9.0c compatible card with Shader Model 3.0 support.
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 8 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0c compatible 


Screenshots:





Download Game NBA 2K14 Full Version Free
pass: linksfu.com

Download Game PC PES 2014 Full Version Gratis

Saturday, October 5, 2013

Download Game PC PES 2014 Full Version Gratis | 2.64 GB
Download Game PC PES 2014 Full Version Gratis. Haloo sob! Kali ini ane akan share game pc yang telah lama ditunggu-tunggu oleh pecinta game sepak bola di dunia. Apa lagi kalau bukan Download Game PC PES 2014 Full Version Gratis. Pastinya udah pada tahu kan? Game bergenre sport yang diluncurkan oleh KONAMI ini memang telah menjelma menjadi salah satu game sepak bola yang paling banyak dimainkan. Selain karena gameplaynya yang mantab, grafis yang telah ditingkatkan dari versi sebelumnya menjadi nilai plus game yang satu ini. Pro Evolution Soccer 2014 yang belum lama rilis ini pun telah didownload jutaan kali dalam waktu singkat. Dan yang akan saya share kali ini adalah Pro Evolution Soccer versi RePack Full Versionnya. So, tertarik sob? Ga usah mikir lagi, langsung aja didownload!! Download Game PC PES 2014 Full Version Gratis.

Genre: Sports

Publisher: Konami

Developer: Konami
Date: 2013
Platform: PC
Language: Multi8
Release: RePack By z10yded
Size: 2.64 GB

Minimum System Requirements:


CPU:Core 2 Duo @ 1.8 GHz or Athlon II X2 240
CPU Speed:Info
RAM:1 GB
OS:Windows Vista SP2/ 7 SP 1
Video Card:NVIDIA GeForce 6800 or ATI Radeon x1300 or Intel HD Graphics 2000 (512 MB VRAM)
Sound Card:Yes

Screenshots:

http://www.aplicacionesipodtouch.com







Download Game PC PES 2014 Full Version Gratis
Pass: linksfu.com atau myrls

Download Game Hitman Blood Money Full Version Free

Download Game Hitman Blood Money Full Version Free | 2.52 GB
Description: 
Download Game Hitman Blood Money Full Version Free. Hitman: Blood Money is an action-adventure stealth video game developed by IO Interactive and published by Eidos Interactive. It is the fourth entry in the Hitman seriesThe story follows the life of professional hitman Agent 47, as narrated in cut scenes by a former director of the FBI to a journalist who is interviewing him. The wheelchair-bound ex-director recounts how his agency tracked 47 over a two-year period. The game also marks 47's arrival to the United States. The game was a commercial success, selling more than 2.1 million units.[1] It is the last game in the series to feature composer Jesper Kyd. The sequel Hitman: Absolution was released on 20 November 2012. Download Game Hitman Blood Money Full Version Free source

System Requirements:
Windows XP/Vista/7/8
512 MB RAM
256 MB VGA
Intel Pentium 4 or Higher
Mouse and Keyboard

Screenshots:




Download Game Hitman Blood Money Full Version Free
Pass: linksfu.com

Download Game F1 2013 Full Version Free

http://www.aplicacionesipodtouch.com
Download Game F1 2013 Full Version Free | 5.5 GB
Description: 

Download Game F1 2013 Full Version FreeWhatever you think of the sport in real life, it's impossible not to be impressed with how Codemasters have injected life into Formula one video games. With F1 2013, they are aiming to replicate the chaotic and competitive nature of this year's season.
F1 2013 will feature split screen, co-operative championships and online multiplayer modes. Online will see 16 players, plus 8 AI cars to make up the full 24 car grid. There's a new circuit, in the form of the 'Circuit of The Americas', and a 'Young Driver's Test', that lets you experience how new drivers compete to become F1 drivers. Download Game F1 2013 Full Version Free

Minimum System Requirements:
CPU:Intel Core 2 Duo @ 2.4Ghz or AMD Athlon 64 X2 5400+
CPU Speed:Info
RAM:2 GB
OS:Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
Video Card:AMD Radeon HD 2600 or NVIDIA Geforce 8600 or Intel HD Graphics 3000
Sound Card:Yes
Free Disk Space:15 GB

Screenshots:




Download Game F1 2013 Full Version Free
Pass: linksfu.com


Download Game Splinter Cell Chaos Theory Full Version

Friday, October 4, 2013

Download Game Splinter Cell Chaos Theory Full Version | 3.3 GB
Descriptions:

Download Game Splinter Cell Chaos Theory Full Version. The game follows the covert activities of Sam Fisher, an agent working for a covert-ops branch within the NSA called "Third Echelon". Though originally announced for release in Fall 2004, the actual release date was March 2005 for the XboxPlayStation 2GameCube and Microsoft Windows

Handheld versions for the Nintendo DS and N-Gage have also been released. A version for the Game Boy Advance was planned, but later cancelled. Actor Michael Ironside reprised his role as Sam, while Don Jordan returned from the original game to voice Lambert, having been replaced by Dennis Haysbert in Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow

The game went gold on March 22, 2005 for all platforms. Official Xbox Magazine considered Splinter Cell: Chaos Theory to be Xbox "Game of the Year" (2005) for its outstanding gameplay and lifelike graphics. Aremake called Tom Clancy's Splinter Cell 3D was released for the Nintendo 3DS. A remastered, high-definition, version of Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory was released for the PlayStation Network for the PlayStation 3 on December 20, 2010 as part of the Splinter Cell Trilogy. Source

System Requirements:
Windows XP/Vista/7/8
Processor Dual Core  2.8 Ghz or Better
RAM: minimum 1 GB
DirectX 9.0 or higher
5 Gb Free HD Space
128 bit 128 Mb Ram VGA

Screenshots:



Download Game Splinter Cell Chaos Theory Full Version
Pass: dloadgame.com
 

Popular Posts